Hotell- Och Spabranschen

Hotellverksamhet och wellness är en vinnande kombination. Kvalitetsprodukterna från Jacuzzi® liksom nöjet och välbefinnandet från våra produkter förstärker och förhöjer gästernas upplevelse underhela besöket.

Jacuzzi®-produkter och behandlingar hämtar sin inspiration från hälsa och välbefinnande i högsta klass och ger dina kunder en unik upplevelse.

Ett partnersamarbete med Jacuzzi® garanterar framgångar i form av nya slags kunder, högre beläggning och möjlighet att ta ut högre priser.

Våra Kunder

Företagsprodukter

Wellness På …

Våra Kunder

Jacuzzi® har byggt upp en imponerande kundkrets under årens gång, med allt från enstaka installationer till multi-installationer på en plats eller på flera geografiska platser och med delade wellness-utrymmen. Här hittar du dels uppgifter om vilka som har anlitat Jacuzzi® för sina wellness-lösningar och dels kan du läsa fallstudier och artiklar om våra framgångar.

Våra kunders vitsord

Våra fallstudier ger information från våra kunder om hur Jacuzzi har integrerats i deras verksamheter och hur de har lyckats växa och få betydande avkastning på sina investeringar.

Företagsprodukter

Jacuzzi®-företagsprodukter är wellness-system som ger dina gäster en upplevelse i absolut toppklass vad gäller lyx och komfort. Hela vårt sortiment av företagsprodukter är framtagna för intensiv användning. Vi har lösningar för separata enskilda installationer såväl som öppna och delade wellness-områden.

Spabad

Våra spabad inom hotellbranschen är perfekta när du vill dela en wellnessupplevelse, ha roligt tillsammans och tänka fritt.

Bastu/Sauna

Med exklusiva material, innovativ design och utmärkt prestanda uppfyller vi alla behov för professionella användare.

Wellness På …

Professionella lösningarna från Jacuzzi® kan bidra till att ett hotell, en semesteranläggning eller ett hälsospa blir en destination där människor kan vila upp sig och hitta ny energi – och samtidigt få en unik och minnesvärd upplevelse.

Upptäck wellness på …

Hälsospa

När man investerar i Jacuzzi® för spa-anläggningen kan man garanterat dels erbjuda
välbefinnande och komfort och dels en unik upplevelse för sina gäster.

Hotellet

Prestigen med wellnessbehandlingar med Jacuzzi®-produkter gör att en hotellvistelse kan bli en unik och minnesvärd upplevelse för gästerna.

Semesteranläggningar

Vi skräddarsyr en lösning för ditt företag – så att dina gäster kan njuta av sin vistelse lite extra och få ett minne för livet.