Swim Spas

Jacuzzi® Swim Spa är idealiska för alla som vill hålla sig i form eller använda sig av vattenträning eller aerobics-övningar.
Jacuzzi® Swim Spa kräver mycket mindre utrymme i hemmet eller trädgården jämfört med en simbassäng, och även den mest vältränade simmaren kan ägna sig åt simning och träning på ett suveränt sätt – året runt.

Vi erbjuder Jacuzzi® Swim Spa i tre utföranden: PowerActive™ , PowerPro™ och PowerPlay™

PowerPro™

Produkterna i serien Jacuzzi®Swim Spa PowerPro™ kombinerar den bästa vattentekniken med den terapeutiska kraften i Jacuzzi® PowerPro® Jets och du får marknadens bästa simupplevelse.

PowerActive™

Jacuzzi® Swim Spa PowerActive™ är perfekt för aquafitness och familjeaktiviteter. Här kombinerar vi lättare vattenworkout med underhållningsvärdet i åretruntbad.

PowerPlay™

Jacuzzi® Swim Spa PowerPlay™ är unik och erbjuder två funktioner i en. Som Swim Spa är den idealisk för träning i trädgården eftersom den kan anpassas till de minsta utrymmena. Som Hot Tub är den däremot idealisk för att koppla av med familj och vänner tack vare sin stora storlek och sina ergonomiska och bekväma åtta platser.