Jacuzzi® Bathroom

Produkterna i Bathroom-serien hämtar sin inspiration från personligt välbefinnande. Dessa produkter är avsedda för inomhusbruk.

Jacuzzi® badrumslösningar ger personliga och unika upplevelser och du får en reell möjlighet att verkligen ta hand om dig själv. Serien Jacuzzi® Bathroom finns för alla komfortnivåer. Du kan få modellerna med olika badkars- eller duschkategorier så att de passar dig perfekt.

Swirlpool®-bad

Fördelen med Swirlpool® är att du kan njuta av ett bad så länge du vill, utan att behöva fylla på varmt vatten hela tiden.

Bubbelbad

Våra bubbelbad är varumärkets kännetecken och representerar den första uppfinningen som blev upprinnelsen till Jacuzzi®-världen.

Fristående bad

Jacuzzi® fristående bad består av flera modeller som har en design skapad för att placeras mitt i rummet, för att ge njutningen i badritualen fullt fokus.

Nyheter

Det här utrymmet är avsett för nya modeller från Jacuzzi®.
Vi håller dig uppdaterad om våra senaste produktlanseringar.

Pure Air® bad

Pure Air® badkar ger en unik wellness-upplevelse som är välgörande för kroppen och som regenererar kroppsvävnader för god spänst och fasthet.

Duschar

Jacuzzi® multifunktionsdusch är en verkligt speciell plats där vi har tänkt igenom varje detalj för att du ska få bästa tänkbara upplevelse.

Duschutrymme

Skapa din dusch: mångsidig, funktionell, lätt att förverkliga i ett fritt utrymme som är öppet för fantasin, både i hemmet på hotell, pensionat eller spa.