Jacuzzi® Spabad

Jacuzzi® Spabad är våra mest kompletta och mångsidiga wellness-system. Alla kan njuta av välbefinnandet från hydromassage oavsett kroppsform, kroppsmått eller stressnivå. Efter noggranna studier har vi utformat våra spabad med särskild tonvikt på jetstrålarnas placering och badens invändiga ergonomi, så att hydroterapin ger bästa effekt.

Jacuzzi® Spabad erbjuder modeller med hög innovationsgrad och unik design varierande storlekar, och former.

Hitta ditt perfekta Spabad

Har du svårt att bestämma dig för vilket Jacuzzi® Spabad som är rätt för dig?
Svara på några enkla frågor så hjälper vi dig att välja ditt spabad inom några minuter. Vi har ett brett utbud av produkter för alla dina behov, så oavsett om du önskar dig avkoppling, hydroterapi, socialt umgänge eller fitness kan vi hjälpa dig att välja din Jacuzzi®-produkt idag.

J-300™ – en uppdaterad serie av Jacuzzi® spabad

Stora förnyelser och förbättringar i J-300™-sortimentet. Serien har en modernare och mer funktionell design och nya jetstrålar i alla modeller som ökar och förbättrar hydromassagens funktion.

J-400™ – Jacuzzi® medelstora och stora spabad

Vart och ett av spabaden i J-400™-serien ger dig en avkopplande massage med avancerad hydroterapi till varje del av din kropp. De är idealiska för installation inomhus eller i trädgården.

Nyheter

Det här utrymmet är avsett för nya modeller från Jacuzzi®.
Vi håller dig uppdaterad om våra senaste produktlanseringar.

J-200™ – Mindre modell, men enkel och okomplicerad kvalitet.

Alla funktioner du behöver finns, med Jacuzzi® spabadskvalitet i centrum. Ett prisvärt sätt att börja njuta av ett spabad. Slappna av och njut.